PRISER & ÖPPETTIDER

Boka tid här

Klicka här för att se priser och tillgängliga tider

 

Betalning sker främst med kort. Vid behov går det även att få en faktura (10 dagars betalningsvillkor).

 

Mina öppettider varierar från kl. 8.30 till kl. 20.00 måndag till fredag.

 

Medicinsk fotvård är momsbefriad. Om en fotvårdande behandling önskas i syfte av friskvård (då du du har friska fötter och ska lämna kvitto till din arbetsgivare) så är det friskvårdsbehandlingen du ska beställa.

 

Innehar F-skatt samt behandlingsskadeförsäkring och är godkänd av miljö- hälsa.

Villkor

Du kan ändra eller avboka din tid inom 24 timmar före avtalad tid. Om du blir du sjuk samma dag måste kliniken få reda på detta senast kl. 9.00 aktuell dag. Har du haft maginfluensa så är det 48-timmarsregeln som gäller, dvs att du bör hålla dig hemma så pass länge efter sista symtom. Får du förhinder och inte kommer på din bokade tid eller om du lämnat återbud för sent, får du betala för det planerade besöket.

 

Varför debiteras du?

 

När du beställer tid för en behandling så ingår vi ett muntligt avtal. Du förbinder dig att komma till mig på överenskommen tid och köpa beställd behandling. Jag förbinder mig att reservera denna tid för dig och inte sälja den till någon annan. Så länge du inte avbeställer tiden, kan jag inte sälja den till någon annan. Därför blir du betalningsskyldig för den uteblivna eller sena avbokningen. Som egen företagare är min lön en del av omsättning, dvs pengar som kommer in i företaget när jag säljer en behandling eller en vara.

Marina-Ahlm